Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα γιατί ανεβάζω αυτό το blog για εμένα είναι απλή και φυσική. Γιατί έφτασε η ώρα να δημοσιοποιήσω την δική μου αλήθεια. Έφτασε τώρα γιατί ίσως τώρα το μυαλό μου και η καρδιά μου γέμισαν με όσα βλέπω, ακούω, νοιώθω, βιώνω και πλέον δεν έχουν άλλο χώρο για να μείνουν μέσα μου και πρέπει κάπου να τα εναποθέσω. Να καταθέσω την δική μου αλήθεια ή αν προτιμάτε την αλήθεια όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι! Εξάλλου πλέον ο καθένας βάσει αυτής ενεργεί και πορεύετε σε αυτή τη ζωή. Αν λοιπόν σε αυτόν τον τόπο η αλήθεια και το δίκαιο είναι προσωπική υπόθεση του καθενός τότε πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για τη δική μου! 

1 σχόλιο:

  1. Το blog σου από ότι βλέπω καταθέτει τις προσωπικές σου απόψεις οπότε κάνεις μια κατάθεση ψυχής που αυτό είναι πολύ καλό στις μέρες μας. Βλέπω ότι είσαι ένας καινούργιος bloger και σαν τέτοιος κάθε αρχή και δύσκολη. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και να βρεις το δρόμο σου στο blogging. Πρόσθεσα το blog σου στην παρακολούθηση και αν βρεις χρόνο να επισκεφτείς τα δικά μου μπορείς να κάνεις το ίδιο,αν φυσικά θέλεις.
    http://dimosditikismanis.blogspot.com/
    http://aggelos-painting.blogspot.com/
    Η αίσθηση του να σε παρακολουθεί κάποιος εκεί έξω σου δίνει το κουράγιο να συνεχίζεις. Καλές γιορτές σε σένα και την οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...